Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Νέος κύκλος δραστηριοτήτων για την "ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ"



Aγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εγκαινιάζουμε με την παρούσα ανακοίνωσή μας τις δραστηριότητες που σχεδιάζουμε για το μέλλον. Μια από αυτές είναι και η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΥΣΣΕΙΑ. Διαβάστε πατώντας τον προηγούμενο σύνδεσμο, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα αυτή δραστηριότητα και δηλώστε το ενδιαφέρον σας, αν επιθυμείτε να συμμετέχετε εθελοντικά στην οργάνωση και εκτέλεση της δραστηριότητας αυτής.

Αναζητούμε ορεξάτους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας προκειμένου να υλοποιήσουμε επιτυχώς τα σχεδιά μας για προσφορά ποιοτικών δραστηριοτήτων που θα περιλαμβάνουν το ποδήλατο για τα παιδιά.

Ιδανικά μπορειτε να κατοικείτε σε κοντινή ακτίνα από την έδρα της λέσχης μας αλλά δεν αποκλειονται και άτομα από μακρινές περιοχές. Αν επιθυμείτε να εργαστείτε εθελονικά σε αυτή ή άλλες παρόμοιες δράσεις, η ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ μπορεί να καλύψει μόνο το κόστος μετάβασής σας στην έδρα μας. Από μια άλλη άποψη βέβαια, είναι δυνατή και η μετάβαση της λέσχης μας στο δικό σας τόπο προκείμενου να υλοποιήσουμε από κοινού τη δραστηριότητα αυτή, σε διαφορετικές περιοχές που προσφέρονται για βιωματική μάθηση και ποδηλασία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε μας στο τηλ. 6980.358.038 και email : podilatoparea@yahoo.gr

3 σχόλια:

  1. Καταπληκτική πρωτοβουλία! Καλή αρχή....σίγουρα θα βρεθούμε ποδηλατώντας αργά ή γρήγορα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συναντηθουμε σιγουρα καποια στιγμη! Ευχαριστουμε Νικο για τα καλα σου λογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή