Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Καλή ποδηλατική χρονιά!

Οπως είχαμε προαναγγείλει, στις 6 Ιανουαρίου έγινε μια μικρή γιορτή με το κόψιμο της πίτας μας, για το καλο του νεου έτους και ακολούθησε η κλήρωση του τυχερού λαχνού που κέρδισε το ποδήλατο IDEAL. Η καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα μας για το ποδαρικό δεν έγινε τελικά, λόγω ψύχους...Ομως υποσχόμαστε οτι μεχρι το τελος του χειμώνα θα εχει γινει.


Τον λαχνό τράβηξε απο το καλάθι η μικρότερη ποδηλάτισσα στην ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ μας. Η τυχερή λοιπόν φίλη της λέσχης μας είναι η Βούλα Σούφη απο τη Ζάκυνθο και το ποδηλατο μας, ήδη εχει ξεκινήσει το ταξίδι του για το νησί. Ευχόμαστε στην φίλη μας καλές πεταλιές!
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στη λαχειοφόρο αγορά, για την έμπρακτη υποστήριξη της λειτουργίας της δανειστικής μας ποδηλατολέσχης και τους ευχόμαστε με υγεία και πολύ δημιουργία, να μας βρει το τέλος του νεου έτους και πάλι μαζί , πάνω στα ποδηλατά μας!






 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες μας που παρεβρέθηκαν στη λιτή μας γιορτή και καλωσορίζουμε στην παρέα μας δύο νέους ποδηλατες, απο τη Μονεμβάσια!
Να είστε όλοι καλά ποδηλατώντας ! 

1 σχόλιο:

  1. Μου δώσατε μεγάλη χαρά! Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ένα δώρο που ήθελα πολύ!
    Δεν είχα δικό μου ποδήλατο εδώ και πολλά χρόνια, μέχρι που κερδίζω τώρα αυτό από εσάς. Έρχεται να συμπληρώσει άλλο ένα κομματάκι στη ζωή μας μακριά από την Αθήνα πια...
    Εύχομαι μέσα στα επόμενα χρόνια που θα είναι και η κόρη μου λίγο πιο μεγάλη, μια βόλτα στη φύση της Ζακύνθου με τα ποδήλατα μας, να είναι μια από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες σαν οικογένεια!

    Σας ευχαριστώ!
    Ευχές για μια χρονιά με υγεία, και όνειρα! ...και στόχους, για να κάνουμε και τα όνειρα κάπως πραγματικότητα! - γιατί όχι?

    Καλή συνέχεια στην υπέροχη λέσχη σας!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή